Selecteer een pagina

Ramen van pvc

Ramen van pvc worden steeds vaker gekozen. Deze kunststof ramen gaan lang mee en hebben weinig onderhoud nodig. DS Gevelmontage uit Aalsmeer ontzorgt je graag van werk door de ramen voor je te plaatsen. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van deze ramen en de montage daarvan.

Wil je ramen van pvc laten plaatsen bij jouw bedrijf?

eisen

Complexe gevelontwerpen

Kwaliteit, dit is de essentie van ons werk. Wij stellen onszelf steeds hogere eisen.

deadline

Stiptheid en nauwkeurigheid

Stiptheid, ons bedrijf voert elke opdracht binnen de deadlines uit.

adviseren

Moderne apparatuur

Wij adviseren en zorgen voor de gevelbekleding voor al jouw bedrijven.

building

Ramen van pvc: wat zijn de voordelen?

Ramen van pvc zijn isolerend, geluiddempend, duurzaam en recyclebaar. Daarom maakt ons montagebedrijf uit Aalsmeer graag gebruik van dit materiaal. Naast de isolerende werking gaan de ramen ook zeer lang mee en zijn ze goed bestand tegen weersinvloeden. Hierdoor is het gevelonderhoud maar één tot twee keer per jaar nodig. Onze specialisten plaatsen de ramen voor jouw bedrijf, desgewenst in combinatie met gevelbekleding van pvc. Voor de ideale afwerking van jouw bedrijfspand, kunnen wij ook pvc-deuren plaatsen. Hierdoor ben je door ons bedrijf in één keer volledig ontzorgd. Wil je weten hoeveel de gevelbekleding of het plaatsen van ramen kost? Vraag dan nu een offerte voor gevelbekleding of voor ramen.

gevel

Vraag een offerte aan voor het verduurzamen van jouw bedrijfspand

Wanneer je jouw bedrijfspand wilt verduurzamen door ramen van pvc te laten plaatsen, vraag je bij ons een offerte aan. Dit doe je door ons contactformulier in te vullen. Een van onze specialisten gaat graag met je in gesprek om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijfspand en welke ramen het beste passen. Bekijk onze voorgaande projecten als inspiratie en maak een afspraak met ons.

DS Gevelmontage B.V.