Selecteer een pagina

Aluminium composiet als gevelbekleding

Aluminium composiet is een plaatmateriaal dat gebruikt wordt bij het plaatsen van gevelbekleding. In de gevelkleding wordt gebruikgemaakt van aluminium lamellen, zodat alles goed bij elkaar past. De aluminium panelen worden door de experts van DS Gevelmontage uit Aalsmeer op de gevel gemonteerd. Met onze hulp en gevelbekleding in de vorm van lamellen van aluminium composiet krijgt je bedrijf een geheel nieuwe look.

eisen
Hoge eisen & kwaliteit

Kwaliteit, dit is de essentie van ons werk. Wij stellen onszelf steeds hogere eisen.

deadline

Voert binnen de deadlines uit

Stiptheid, ons bedrijf voert elke opdracht binnen de deadlines uit.

adviseren
Wij zorgen & adviseren

Wij adviseren en zorgen voor de gevelbekleding voor al jouw bedrijven.

building

Aluminium composiet als gevelbekleding voor jouw bedrijfspand

Het team van ons gevelmontagebedrijf uit Aalsmeer plaatst lamellen van aluminium composiet als gevelbekleding voor je bedrijfspand. De aluminium panelen zijn ideaal als je jouw gevel wilt laten bekleden, omdat dit materiaal zeer licht is en bovendien onderhoudsarm. De gevelmontage wordt met uiterste nauwkeurigheid en veel aandacht voor veiligheid door onze experts uitgevoerd. Door onze nauwkeurigheid worden we dé gevelspecialist in de omgeving genoemd.

Je gevel laten bekleden met aluminium is een duurzame keuze

Onze vakmensen vinden duurzaamheid belangrijk. Daarom werken we met materialen zoals glas en pvc. De gevelbekleding die wij plaatsen, geeft je bedrijfspand een luxe uitstraling. Wil je weten wat de prijs voor aluminium gevelbekleding per m2 is? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Zo ontvang je een goede prijsindicatie en weet je wat je kwijt bent voor de gevels en de montage. Kies voor aluminium panelen voor het laten bekleden van de gevel van je bedrijf, dan zul je er lang plezier van hebben. We vertellen je graag meer over gevelbekleding van aluminium composiet.

gevels
gevel

Vraag meer informatie aan bij onze specialisten

Wil je meer weten over gevelbekleding van aluminium composiet? Neem dan contact met DS Gevelmontage op. Stuur een e-mail naar info@dsgevelmontage.nl of neem telefonisch contact met ons op via +31 649626689. Onze medewerkers plannen een afspraak met je in, zodat onze experts bij je langs kunnen komen. Zij kijken dan hoe ze jouw gevel kunnen bekleden met panelen van aluminium. We vertellen je tevens graag meer over gevelbekleding in de vorm van lamellen van aluminium composiet en onze andere diensten. Je kunt door ons bijvoorbeeld ook aluminium deuren laten plaatsen.  

DS Gevelmontage B.V.